Doserless-kvarnar i segmentet 3000-5000?

treefinger

Well-known member
Vad har vi för alternativ i den kategorin? Vad jag vet så har vi Compak K3 touch.. men utöver den har jag rätt dålig koll.

Vilka kvarnar skulle ni överväga med en budget på 3-5000?
 

Fabian

Well-known member
Tyvärr behöver man nog betala frakten också ;) Bästa kvarnen i segment doserless 3-5000 iaf, om man får sträcka sig något över, då... Enligt mig.
 

treefinger

Well-known member
Svårt, det här. Jag funderar lite på en mazzer doserless, casadio, compak k3 touch. Har vi några andra uppenbara alternativ? Mazzern ni tipsade om, har den timer för enkel och dubbelskott? Känns väldigt bekvämt tycker jag :)
 

Kaffegalningen

Brewtal kaffenörd
Hmmm, alltså det är Mazzer Mini Electronic. Du kan välja mellan model A (med knappar ovanpå kvarnen) eller model B (med en knapp framför PF-hållaren).

Japp, du kan justera doseringen till både enkel och dubbel espresso. Det finns två ställskruvar.

Vad du däremot inte får är den blanka, polerade varianten (den som jag har), eftersom den är lite dyrare. Eller... visst kan du få den om du vill. Man då klättrar priset lite högre från ditt prisintervall. kolla på www.esw.nl och klicka på export i menyn, eller hur det nu var.

Men Jollyn med påsnäsa har ingen inställning för dosering. Om det var den du menade.
 

Ante

Well-known member
Du kan alltid be en trevlig plåtverkstad knåpa ihop samma "strut" som sitter Mazzer Mini E, costas har några kvarnar som han kör så och det funkar riktigt bra. Enda nackdelen är att du inte får timer, om det är av vikt så är nog nyköp the way to go.

Själv kör jag en super jolly med påsnäsa men jag jagar en "strut" alternativ tid och inspiration nog att bygga en egen.

För jag antar att du forfarande sitter med en Mazzer Mini Manual i dagsläget?
 

Forumstatistik

Trådar
14,494
Inlägg
154,279
Medlemmar
19,230
Senaste medlemmen
britta
Topp