Bästa helautomatiska maskinen


Jan Erik Silverschnitzel

Well-known member
Hej, sambon gnäller på att hon inte kan göra kaffe i Gaggian så hon vill ha en helautomatisk maskin. Vi hade nyss Delonghi Magnifica som jag skrev om gjorde mediokert kaffe. Jag förstår att kvarn och semi-automatisk eller manuell maskin är det som gäller men om vi tänker att jag kommer köra den lösningen och hon vill ha en helautomatisk som är BRA ändå. Vilken prisklass behöver man lägga sig på då? Räcker Jura E8?
 

Jonken

Well-known member
Hehe ja det är inte lätt :rolleyes: jag var lite förvånad över att du gick från den ena extremen till den andra. Ska du behålla Gaggian? Annars kan en Sage Oracle antagligen göra er båda nöjda.
 

Jan Erik Silverschnitzel

Well-known member
Jag vill behålla Gaggian + kvarnen men det är fortfarande lite oklart vilken lösning som är optimal för oss, hon är mer känslig för kaffespill och sånt samt allergisk mot "krångliga metoder" medans jag inte har problem med det. :/
 

svartvest

Well-known member
Automat enkelt, men inte det godaste... en en press eller en aeropress...men skall det bara vara ett tryck, maskin. Ett alternativ är att du brygger ondemand...när hon frågar...även det är ett tryck..
 

Jan Erik Silverschnitzel

Well-known member
Tack tack, tror vi löst det hela. Hon får köpa nån billig Nespresso till sig och jag kör vidare på Gaggia + Eureka för mig. Så när jag är hemma och fått till tekniken kan jag göra nått i min maskin och är jag inte hemma kan hon göra Nespresso. Alla glada till slut.
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,071
Inlägg
150,818
Medlemmar
18,826
Senaste medlemmen
Rinsewood
Topp