• Uppdatering av forumet - pågående arbete!

    31 augusti 2021 flyttade forumet till ett nytt och modernare system (Xenforo). Det kan därför finnas en del buggar eller problem med siten.

    Ni som använde å, ä eller ö i era lösenord kan behöva återställa lösenordet. Har ni fortsatta problem att logga in, kontakta oss på info@riktigtkaffe.se eller via chatten nere till höger.

Annika_B

Annika_B

Member
Hej!

Annika heter jag och har varit medlem ett tag men inte skrivit någon presentation. Jag är 24 år ung och singel. Bosatt i Lund. Arbetar som ekonom inom en mycket spännande bransch.
Jag vill väl inte säga att kaffe är ett direkt intresse men jag villl lära mig hantverket och njuta av den perfekta koppen. Därför hänger jag här och jag är tacksam för alla tips jag får från RiktigtKaffe.se.

Mina intressen är: hundrar, andra djur, sport, musik, dans, online spel, läsning och brevskrivning.
 
Senast ändrad:

Ampalang

Well-known member
Kul att du presenterar dig

Själv är jag nördarnas nörd när det gäller allt vilket resulterar i att jag således blir nyfiken av anledningen till länken du har lagt in?
 

edtbjon

Well-known member
Ja eller hur... ;) En sån där länk som... "Nu ska vi se här" påminner om ett sånt där pappersrör man köper på Buttericks, "Det här är kul, stick in fingret här". Men va f-n heter en sån pryl??? ;)
 
Topp